Fågelbo Riders

BollebygdDet började så här…

 Flera och flera hade köpt hoj på senare år, för en del var det för att ungarna blivit äldre och lämnad redet, för andra var det en gammal dröm   från en svunnen ungdomstid. I löpet av några få år, hade ett tjugotal i Bollebygd med omnejd köpt hoj. De sista två åren blev det många SMS och telefonsamtal, i ett försök i att samla ihop några stycken för lite gemensam åkning. men en del små resor blev det trots allt, veteran utställningar på Nääs-fabrikar,          fika runt om i sjuhärden, Swedish Bikemeet, bara för att nämna ett fåtal.Under många av dessa turer var det ofta snack om att ”Någon borde bilda en Mc-klubb” ”vi skulle behöver organisera oss”                                   ……Till slut tyckte Stein, Terje och Henrik, att det var dax att sätta sig ner och börja ”Brain storma”. Efter ett par veckors snack och planering,togs det kontakt med SMC och allting blev klart……Mc-klubben ”Fågelbo Riders” var nu en realitet…Frågor och svar
Q Vad är målet med Fågelbo Riders verksamhet?


A I stället för att åka ensam, kan du åka tillsammans med andra mogna män och kvinnor och få nya bekantskaper och vänner.


Q Hur kommer jag med ?


A Skicka oss ett mail och berätta lite om dig själv om du vill söka medlemskap,


Eller om känner du någon som redan är medlem, be denna ta kontakt med Styrelsen.


 


Q Vem är en Fågelbo Riders ?


A Vi som är med i klubben är helt vanligt folk som gillar att åka hoj och som i de flesta fall är återfallare.


Hojåkningen är ju det som förenar oss och klubbens inriktning är just att befrämja hojåkning.


 


Q Vart åker ni?


A Vi försökar planera utflyktsmål som skall passa både den som vill ta en liten runda i närområdet, eller den som gärna tar tältet med sig och åker till andra delar av riket.


Q Vad åker ni?


A Visst är där många customhojar, men alla skall känna sig välkomna. Det är ju de 2 hjulen och den speciella upplevelsen som förenar oss. Visst är det kul att få lite nya intryck och idéer från kompisar med andra märken.